Over Rob van Manen Auto's

“Doe normaal, dan doe je al gek genoeg”

  ROB VAN MANEN AUTO'S

  Bij Rob van Manen Auto’s kunt u terecht voor auto’s in elke prijsklasse en heeft u de mogelijkheid om een verzoek in te dienen.

  Onafhankelijk

  Bij Rob van Manen kunt u terecht voor onafhankelijk advies over de aanschaf van uw occasion

  Transparant

  Onze genoemde kosten zijn all-in. Geen aflever- of andere onverwachte kosten, maar transparant over hetgeen dat we aanbieden.

  Betrouwbaar

  Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient. In onze warme, gezellige showroom en met heerlijke koffie zult u zich snel op uw gemak voelen.

  Al meer dan 25 jaar bevindt Rob van Manen Auto’s zich in Didam. Persoonlijkheid is hier erg belangrijk. Of het nu gaat om de aanschaf van een budget auto, een APK keuring of het leasen van een bedrijfswagen. Iedereen krijgt de aandacht die hij of zij verdient. In onze warme, gezellige showroom en met heerlijke koffie zult u zich snel op uw gemak voelen.

  Bij Rob van Manen Auto’s kunt u terecht voor auto’s in de elke prijsklasse en de mogelijkheid om een verzoek in te dienen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in in sportieve-, jonge,- en familieauto’s en zijn we merkonafhankelijk. Tevens kunnen wij de ondernemer voorzien van een bedrijfswagen. We hebben ruim 80 auto’s op voorraad, dus kom gerust eens langs.

  Onze auto’s zijn altijd APK gekeurd en de genoemde kosten zijn all-in. Geen aflever- of andere onverwachte kosten, maar transparant over hetgeen dat we aanbieden.

  “Doe normaal, dan doe je al gek genoeg” – Rob van Manen Auto’s

  Entree Rob van Manen