DIENSTEN

Een overzicht van de diensten van Rob van Manen Auto's

  GEBRUIKTE VERKOOP

  Op zoek naar een occasion? Dan bent u bij Rob van Manen Auto’s aan het juiste adres. We hebben ruim 80 tweedehands auto’s op voorraad. Alle occasions worden voor aflevering gekeurd. Hierdoor zijn al onze auto’s van goede kwaliteit. Bent u op zoek naar een nieuwe auto? Ook dan kunnen we u helpen. Op aanvraag gaan wij op zoek naar de geschikte (nieuwe) auto.

  IMPORT/EXPORT

  Heeft u een auto op het oog die u wilt importeren of exporteren? Rob van Manen Auto’s uit Didam helpt graag. Inmiddels hebben wij naar ruim 40 verschillende landen auto’s geëxporteerd. Wij regelen de export papieren en verzekering. Voordat u het weet is uw auto onderweg naar binnen- of buitenland

  ONDERHOUD

  U heeft langer plezier van uw auto wanneer u hem regelmatig laat onderhouden. Rob van Manen Auto’s levert onderhoud en voert APK keuringen uit. Denk aan het vervangen van de accu, banden, het vervangen van de distributieriem of de katalysator. Kleine of grote onderhoudsbeurten, Rob van Manen Auto’s helpt. Voor complexere zaken en om fabrieksgarantie te garanderen werken wij samen met een universele Bosch Car Service.

  AIRCO EN GLASSERVICE

  Is de airco kapot of heeft u autoruitschade? Vervelend! Een sterretje in de voorruit kan bijvoorbeeld ontstaan door plotselinge temperatuurverschillen of een opspattend stukje steen (asfalt). Een kapotte airco kan ontstaan door een lek in een van de onderdelen. Er kan een vieze geur ontstaan of geen koude lucht meer afgeven. Aanbevolen is om elke twee jaar preventief de airco te reinigen. Bij beide schades geldt dat wij kijken of het gerepareerd kan worden. Dit is vaak voordeliger dan de hele ruit of airco te vervangen.

  Indien ruit niet gerepareerd kan worden, kan hij worden vervangen.

  SCHADEHERSTEL

  Heeft uw auto schade opgelopen? Het maakt niet uit welk merk of type auto u heeft. U kunt altijd bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de schade zo snel mogelijk wordt verholpen en dat de kosten worden beperkt. Zeker wanneer u geen allriskverzekering heeft. Hiervoor werken wij samen met een groot schadeherstelbedrijf.

  AFSLEEPDIENST EN TRANSPORT

  Heeft u autopech en kunt u niet verder rijden? Rob van Manen Auto’s sleept u erdoorheen. Wij beschikken over een eigen autotransporter en komen op verzoek uw auto afslepen. Transport naar het buitenland is ook mogelijk. Rob van Manen Auto’s staat dag en nacht voor u klaar!